Transformimi i të dhënave në analiza të biznesit të lartë

Kontrolloni biznesin e kompanive nga Shqipëria, Sllovenia, Kroacia, Mali i Zi, Sërbija dhe BH.

Testoni falas
dashboard

Përdoruesit afatgjatë të LRC BIS:

korisnici01
korisnici02
korisnici03
korisnici04
korisnici05
korisnici06

Një pamje e përsosur e tregut të biznesit në SHqipëri dhe rajon

Softueri ynë mundëson krijimin e analizave të biznesit, plane të detajuara të shitjeve, kategorizimin e klientëve dhe analizën e hollësishme të konkurrencës, dhe më shumë.

Të gjithë treguesit e kompanive të regjistruara në rajon janë në dispozicion për ju, përmes LRC BIS mund të gjeni një partner ose konkurrentë dhe të analizoni në detaje biznesin e tyre edhe në vitet e kaluara!

laptop
dashboard02

Të gjitha në një vend

Prej bilancave të dorëzuara të suksesit gjer në bllokimin dhe efikasitetin e biznesit vetëm me një klik ju jeni në gjendje të merrni listën e kompanive më të mira në industrinë tuaj të zgjedhur!

analizirajte kompanije
analizirajte industrije
analizirajte konkurentnost
Testoni falas
alat-laptop-al

Një mjet për shitjen e drejtpërdrejtë që bëhet pjesë e jetës së përditshme

Përmes sistemit tonë, ju keni mundësi me disa klikime të merrni të gjitha informacione të rëndësishme që ju duhet të dini nëse një klient punon me sukses, a paguan me kohë dhe a është në rritje nga viti në vit.

Qasja në bazën e të dhënave çdo ditë përditësohet dhe përfshinë të gjithë subjektet juridik dhe artizanal dhe siguron njohuri për mundësitë reale të partnerëve afatgjatë.

Cila është më e mira nga të gjithat? Nga secila kompani që ju zgjedhni si një objektiv potencial, ju mund të shihni emrat e personave përgjegjës, detajet e kontaktit dhe adresën!

checkmark
Përmban të gjithë subjektet juridik dhe artizanal
checkmark
Informata të hollësishme për secilën kompani
checkmark
Pasqyrën e financave të kompanisë

LRC BIS ofron shumë më tepër!

icon-mnogo-01
Raporte të bonitetit
icon-mnogo-02
Plane të shitjeve
icon-mnogo-03
Analiza e industrive
icon-mnogo-04
Kompani të veçuara
icon-mnogo-05
Kategorizimi i klientëve
icon-mnogo-06
Analiza e konkurrencës
icon-mnogo-07
Analiza e kompanive në rajon

Çertifikatë e bonitetit

Çertifikata e vlefshmërisë së bonitetit u siguron pronarëve një avantazh konkurrues dhe reputacion krahasuar me pjesën tjetër të industrisë dhe kështu lehtëson shumë biznesin.

Një fakt shumë i rëndësishëm që në vetë procesin nuk ekziston mundësia e përcaktimit të vlerësimeve në mënyrë arbitrare sepse ato llogariten automatikisht duke futur raporte financiare dhe informacione të tjera të biznesit në një mjedis plotësisht të kontrolluar, pa mundësi të ndonjë manipulimi të të dhënave. Kjo siguron objektitvitet të plotë, rëndësi, pavarësi dhe mbase më e rëndësishmja, besueshmërinë e vlerësimit të marrë në të cilën partnerët e biznesit mund të mbështeten tërësisht.

LRC Albania eshte pjes e LRC Group me 20 vite eksperienc ne analizat e bizneseve ne te gjithe rajonin, dhe vepron me parimin e kompanive moderne për përkrahjen e biznesit në gjithë botën.

Sot LRC, si agjension më i vjetër dhe më i madh i bonitetit në BeH, ka një bazë të dhënash të rëndësishme për të gjithë bizneset e regjistruara dhe vazhdon të punojë në zgjërimin e bazës së të dhënave, shërbimeve si dhe në rrjetin e klientëve të saj.

Njihuni me tregun në të cilin veproni!